Girl Be Lady workshop

Al best wel een tijdje geleden zag ik op Facebook een actie waarbij je een workshop kon winnen, en ik dacht: laat ik maar meedoen, dat is vast leuk. En normaal gesproken win ik nooit iets, maar dit keer wel! Ik had een gratis Girl Be Lady workshop gewonnen waarbij je visagietips, catwalktraining en een professionele fotoshoot kreeg! Het leek me wel leuk om een verslag van de workshop te geven, dus klik op ‘lees verder’!

De foto hierboven staat ook op mijn instagram en dat is de catwalk waarop we de catwalktraining kregen. Want ik had dus gewonnen, dus ging ik er naartoe! Girl Be Lady is een workshop voor meisjes van 14 tot en met 18 en is bedoeld om je meer zelfvertrouwen te geven.

Hierboven zie je nog een foto van de studio met daarin de catwalk.

Samen met mij waren er nog 6 andere meiden en de workshop werd gegeven door Annelies Hoek, John Geven en Linda Hoevenaars.
We werden in twee groepen opgesplitst en ik ging als eerste de catwalktraining doen die werd gegeven door Annelies Hoek. Waar het vooral om ging is dat je probeert zo zeker mogelijk over te komen. En dat is best moeilijk! Je moet erg goed letten op hoe je loopt en hoe je beweegt. Catwalk lopen is dus eigenlijk heel bewust bewegen. In het begin was het wel een beetje awkward om over de catwalk te lopen, maar na een tijdje viel het wel mee en was het eigenlijk ook heel leuk!

Na de catwalktraining was het visagie-onderdeel en daar kregen we visagietips van Lina Hoevenaars en deden we onze make-up voor de fotoshoot. Ik vond dit onderdeel minder leuk dan de catwalktraining, maar dat komt denk ik ook omdat ik nog nooit over een catwalk of iets gelopen heb. Daardoor kon ik bij de catwalktraining veel meer leren dan van de visagietips.

Toen iedereen mooie make-up op had was de fotoshoot. Daar had ik me eigenlijk het meest op verheugd omdat ik nog nooit een professionele fotoshoot had gehad en het leek me ontzettend leuk! De fotoshoot werd gedaan door John Geven en dit vond ik wel echt het leukste onderdeel. De fotograaf was ontzettend aardig, en door de aanwijzingen enzo voelde ik me bijna een echt model. Ook was de studio ontzettend mooi, en ik bedacht telkens bij mezelf hoe leuk het wel niet zou zijn als ik zo’n studio had om foto’s en video’s in te maken voor mijn blog (maar daar kan ik nog wel even verder over dromen haha).

Dit is een foto van de fotoshoot:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *