M.A.C. blush in Margin

In mijn shoplog zag je deze blush al voorbij komen, en vandaag ga ik ‘m reviewen! Ik wilde al heel lang een blush van M.A.C. proberen omdat ontzettend veel mensen er helemaal lyrisch over zijn. Ik was op zoek naar een mooie warme blushkleur, en deze werd me aangeraden door een M.A.C. makeupartist. Dit is de kleur Margin, een frost finish.

Frost-finish wil zeggen dat het een blush met glans is. Een hele mooie glans zelfs!

De verpakking is heel degelijk en basic zwart met zilveren glittertjes, zoals alle M.A.C. verpakkingen. (Ik heb echt het idee dat ik dit al heel vaak gezegd heb, waarschijnlijk omdat ik de laatste tijd nogal veel M.A.C. producten gereviewd heb. Maar dit is voorlopig het laatste van M.A.C.!) Maar geen poespas dus, en een doorzichtige bovenkant waardoor je makkelijk kunt zien welke kleur het is.

Dit zijn swatches, en ik hoop dat je het duidelijk kunt zien. Het was namelijk heel moeilijk om hier foto’s van te maken! De blushkleur ligt heel dicht bij de kleur van mijn hand, maar de glans kun je als het goed is wel goed zien.
Deze blush is een soort oranje-bruin van kleur (ik vind het heel moeilijk om te omschrijven) en de glans heeft dezelfde kleur.

Ik vind het een mooie, en ook wel natuurlijke blush kleur. Je krijgt er een beetje een bronzed/sun-kissed gezicht van, maar niet té. En het is niet zoals bronzer dat je gezicht echt bruiner lijkt, maar meer gewoon een gezond kleurtje.

Hier zie je de blush als ik ‘m op heb. Het is niet heel duidelijk te zien, maar je ziet wel gewoon een gezond kleurtje op mijn wangen.

Sinds ik deze blush heb is het eigenlijk mijn favoriete blush! En nu snap ik waarom mensen so enthousiast zijn over M.A.C. blushes, alhoewel ik er wel pas eentje heb. Maar, op naar de volgende!

Alleen, de slechte kant aan eigenlijk ieder M.A.C. product: de prijs. Want tja, dat is niet niks! Deze blush kost €21,-. Je kunt M.A.C. o.a. kopen bij de M.A.C. counter in de Bijenkorf.

Ingrediëntenlijst:
Talc, octyldodecyl stearoyl stearate, zinc stearate, isostearyl neopentanoate, tocopheryl acetate, caprilyl glycol, hexylene glycol, phenoxyethanol [+/- silica, mica, titanium dioxide (Cl 77891), iron oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), bismuth oxychloride (Cl 77163), blue 1 lake (Cl 42090), Carmine (Cl 75470), chromium hydroxide green (Cl 77289), chromium oxide greens (Cl 77288), ferric ferrocyanide (Cl 77510), manganese violet (Cl 77742), red 6 (Cl 15850), red 6 lake (Cl 15850), red 7 lake (Cl 15850), red 28 lake (Cl 45410), red 30 lake (Cl 73360), ultramarines (Cl 77007), yellow 5 lake (Cl 19140), yellow 6 lake (Cl 15985)]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *