Mijn nagelverzorging

Een tijdje geleden zagen mijn nagels er echt verschrikkelijk uit (en dan bedoel ik ook écht verschrikkelijk), maar toen besloot ik ze weer te laten groeien en ze eens goed te verzorgen. En het heeft zeker geholpen, erg goed zelfs! Dus daarom deel ik bij deze mijn nagelverzorging die mijn nagels weer een beetje toonbaar heeft gemaakt!

Ik begin met deze producten van Trind. Ik had hier al heel veel over gelezen, en besloten dat ik deze producten ook eens uit wilde proberen. Deze twee producten zijn niet heel goedkoop vind ik zelf (ongeveer €14,- per stuk), maar het werkt!

De Nail Balsem is eigenlijk een soort ‘dagcrème’ voor je nagels, of zo zie ik het in ieder geval. Dit breng je aan op je nagels en masseer je in. En als het eenmaal is ingetrokken ga je je nagels lakken, je hoeft niks te verwijderen of zo! Ik moest zeggen dat ik dat in het begin heel vreemd vond :P. Maar de balsem is niet vet, dus nagellak hecht gewoon.

Als volgende stap gebruik ik dan de nagelverharder van Trind, de Nail Repair Natural. Een nagelverharder zorgt dat je nagels net wat sterker zijn, waardoor ze ook goed lang blijven. Ik heb alleen eerder al een keer een nagelverharder gebruikt, maar toen werden mijn nagels heel erg geel en kon ik laagjes eraf ‘pellen’. Maar waarschijnlijk omdat ik het nu in combinatie met de Nail Balsem gebruik is dit niet het geval, omdat mijn nagels zo gehydrateerd blijven en niet broos en geel worden. Echt een top combinatie, dit raad ik absoluut aan!

En natuurlijk moet je je nagelriemen niet vergeten, want daaruit groeien je nagels. Gezonde nagelriemen betekent meestal gezonde nagels, dus negeer ze niet! Het ideale product hiervoor vind ik Lemony Flutter van Lush, ik denk dat dit al wel mijn 5e of 6e potje is! Ik doe dit iedere avond voordat ik ga slapen op mijn nagelriemen, en dan masseer ik het in. En dan ga ik slapen met mijn handen bovenop mijn deken, zodat ik niet de hele boel onder smeer. En na een tijdje is het ingetrokken en dan kan ik mijn handen wel gewoon onder de dekens doen :).

En dit is hoe mijn nagels er op dit moment uitzien, zonder iets erop! Ik ben er heel erg blij mee, en ik hoop dat ze zo mooi lang blijven en niet af gaan breken, maar daar kom ik vanzelf nog wel achter helaas..

Ik hoop dat je wat hebt aan mijn tips, en dat je zo ook mooie nagels kan kweken! Als je trouwens nog tips zou willen tegen nagelbijten, laat dat dan achter bij de reacties! Ik was namelijk zelf ook nagelbijter, maar ik ben er vanaf gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *