ModeMusthaves shoplog!

Ik kwam een tijdje geleden toevallig in de webshop ModeMusthaves terecht, en ik zag een hele hoop leuke dingen! Het zijn vooral echt mode-items, en dan voor een prima prijsje! In dit artikel laat ik zien wat ik gekocht heb!

Ik kocht twee kleding-items en een paar schoenen. Ik zag een heel leuk rokje met veertjes, en een mooie witte blouse die eigenlijk overal bij kan!

Links zie je het rokje, in een outfit hoe ik ‘m zou combineren. Jammer genoeg moet ik het rokje wel ruilen, want hij is net iets te klein :(. De blouse rechts vind ik erg mooi: net wat specialer dan een gewone witte blouse, maar wel heel makkelijk te combineren! Vooral ook de kanten details op de mouwen zijn erg leuk, die zie je hier wat beter:

Als laatste kocht ik ook nog een paar gympen. Ik was al een tijd op zoek naar zwarte gympen die bij veel passen, en die lekker zitten. Ik had wel mooie Nikes gezien, maar die kosten behoorlijk wat. Natuurlijk zijn die wel een stuk beter qua demping en voetbed, maar deze vind ik voor nu ook wel prima!

En dat was alles dat ik bij ModeMusthaves heb besteld, ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *