Nail art: Paint drips

Vandaag een nail-art tutorial, van verfdruppels op een glitter-achtergrond. Deze nail-art is gemaakt door Franka, een hele goede vriendin van mij die ontzettend goed is in nail-art. Hieronder kun je stap-voor-stap zien wat ze heeft gedaan, zodat je het zelf makkelijk na kan maken.

Benodigdheden:

– Basecoat
– Lichtroze basiskleur
– Glitternagellak met glitters in verschillende kleuren
– Bordeauxrode nagellak
– Dun kwastje, ong 3 mm
– Topcoat

Je kunt natuurlijk ook hele andere kleuren gebruiken, je kunt alles doen wat je leuk vindt! Maar dit heeft Franka gebruikt.

Stap 1:

Breng een basecoat aan om je nagels te beschermen, en vervolgens twee dunne laagjes van je ‘basiskleur’. Franka heeft deze lichtroze kleur van Essence gebruikt, genaamd 04 – Iced Latte. Zorg dat de kleur helemaal dekkend is.

Stap 2:

Nu ga je de glitters aanbrengen. Dit kun je het beste doen door een beetje te deppen, zo krijg je de meeste glitters van het kwastje af. Franka gebruikt deze glitternagellak van Essence, 02 Circus Confetti.

Stap 3:

Nu ga je de verfdruppels maken met een bordeauxrode nagellak (Franka gebruikt er een van Miss Sporty, nummer 340). Dit doe je door met een niet te dun kwastje eerst een stip te zetten ergens op je nagel, en dan een streep naar de bovenkant van je nagel te trekken. Je maakt ongeveer 3 verfdruppels per nagel, en dan verbindt je de druppels door met het kwastje een dun lijntje te trekken aan het uiteinde van je nagel.

En dan is je nail-art design klaar! Laat dit eerst heel goed drogen, en breng er dan een topcoat over aan om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk blijft zitten.

Als je dit nail-art design na hebt gemaakt zou ik het super leuk vinden om een foto te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *