Nail of the Day #1

Het leek me leuk om regelmatig een ‘Nail of the Day’ te laten zien, oftewel mijn nagels op die dag. Ik lak mijn nagels niet iedere dag, dus dagelijks wordt het sowieso niet, maar zo nu en dan vind ik het wel leuk om te laten zien wat ik eigenlijk op mijn nagels heb!

Catrice 810 ACid/DC

Ik draag een nagellak van Catrice, genaamd 810 ACid/DC. Het is een felle, limegroene kleur met groene shimmer. Deze kleur geeft me een echt zomergevoel, elke keer als ik ernaar kijk!

vrolijke hondjes
Erg interessant allemaal!

De hondjes vonden het foto’s maken heel interessant! Als je vragen en/of opmerkingen hebt, laat dan een reactie achter! Wat is jouw favoriete nagellak voor de lente/zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *