Nieuwe producten van Catrice! Oogschaduw en lipstick

Catrice heeft niet lang geleden een deel van het assortiment vernieuwd, en ik heb twee nieuwe producten gekocht die ik je vandaag ga laten zien! Deze zie je ook al in mijn shoplog van een tijdje geleden. Ik heb een Liquid Metal Eyeshadow en een Ultimate Shine Gel Colour lipstick, kijk je mee?

Ik begin met de oogschaduw. Deze soort oogschaduw is dus helemaal nieuw, en het idee is dat als je deze oogschaduw op hebt het eruit ziet als een ‘vloeibaar metaal effect’. Wat ze daar nou precies mee bedoelen zou ik niet weten, maar de verpakking vind ik in ieder geval erg mooi! Heel chique zwart met een mooi 3D-patroontje in de oogschaduw. Ik heb de kleur 060 Petrol Pan, een mooie felle turquoise kleur.

Hierboven zie je rechts de swatch van de oogschaduw, prima gepigmenteerd en helemaal niet korrelig of iets in die richting. Het werkt heel fijn, en ik ben blij dat de kleur er op mijn oog net zo mooi uitziet als in de verpakking! Binnenkort maak ik een apart artikel met een look met deze oogschaduw, dus stay tuned!

Deze oogschaduw kost €3,99.

Dan is het tijd voor de lipstick. Dit is de Ultimate Shine Gel Colour, ook een compleet nieuw product van Catrice. Op de rechter foto zie je de verpakking, heel strak en zilver. Ik vind het wel mooi, en door het metaal voelt het ook wat zwaarder in je hand. Zo voelt het alsof je kwaliteit in je hand hebt en niet iets goedkoops (wat het wel is) dus dat vind ik zeker een pluspunt. Maar waar ik het meest tevreden over ben is de kleur! Ik heb de kleur 080 Russian Violette.

Zoals je kan zien is deze lipstick paars. En zoals het er zo uitziet behoorlijk paars. Maar op je lippen valt dat reuze mee, en is het een prachtige kleur! Net weer wat anders dan gewoon roze of rood, en omdat de dekking van deze lipstick een beetje sheer (=doorschijnend) is door de geltextuur is het een heel draagbare kleur voor gewoon overdag!

Op de linker foto zie je de kleur op de lipstick in vergelijking met hoe de kleur eruit ziet op mijn lippen, dus niet zo heftig. Zoals je ziet is het echt een erg draagbare kleur, ondanks dat het paars is! Ik denk dat ik deze lipstick heel vaak ga dragen deze herfst/winter, want dit lijkt me echt de ideale kleur voor bij wat neutraler gekleurde outfits.

Zoals je waarschijnlijk al wel doorhad ben ik erg te spreken over deze twee nieuwe producten van Catrice! Als jij nog een product weet waarvan je graag zou willen dat ik het test en er wat over schrijf, laat dat dan achter bij de reacties!

De Ultimate Shine Gel Colour lipstick kost €3,99. Catrice is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij al producten van het nieuwe assortiment? Zo ja, welke en wat vind je ervan? Heel erg bedankt voor het lezen, ik vond het erg leuk om deze review te schrijven! En binnenkort komt er dus een look met daarin de oogschaduw in Petrol Pan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *