Urban Decay Vice 3

Van Sinterklaas kreeg ik dit geweldige palette van Urban Decay (klik hiervoor wat ik nog meer kreeg), en ja dat het geweldig is wist ik al voordat ik het kocht. Want, waarom kocht ik dit palette?
1. Het is van Urban Decay, en bijna alle paletten van Urban Decay zijn geweldig
2. Het is Limited Edition, dus een hoog ‘hebben’-gehalte
3. De verpakking! :O
Nou daarom dus! Bereid je alvast voor op veel eyecandy in deze review!

Het palette zit als eerst verpakt in een kartonnen doosje met ‘Vice’ erop in reliëf.

En dit is de achterkant van het doosje. In het stukje tekst links staat dat het palette 20 fluwelige ‘never-before-seen’ (oftewel nieuwe) kleuren bevat. Geen enkele kleur uit dit palette is dus te vinden in een ander palette van Urban Decay. Extra exclusief dus!

Dan, als je het doosje opent, komt er een super leuk tasje tevoorschijn! Een mooi, stevig hoesje voor je exclusieve palette! Dit geeft echt een luxe gevoel vind ik! En je kunt natuurlijk je palette in het hoesje bewaren, maar je kunt het ook als hoesje voor bijvoorbeeld je e-reader of iPad mini gebruiken!

En, een mooi detail: het Urban Decay logo op de rits! En dit is wat uit het hoesje komt! Een glanzend zilveren doosje met de letters Vice in (nep) diamant! Ziet er toch geweldig uit?!

Maar dan, waar het allemaal om gaat: de binnenkant! Het bevat een grote spiegel, dus dat is altijd handig!

Het palette bestaat dus uit 20 kleuren, en het bevat verschillende finishes zoals mat, glanzend en shimmery. Ook is het (naar mijn idee) opgebouwd met kolommen van kleuren die bij elkaar passen. Dus met de kleuren van 1 kolom van boven naar beneden kun je een look maken. Dus dat kun je doen als je bijvoorbeeld geen inspiratie hebt, want anders zou ik gewoon pakken waar je zin in hebt en je niks aantrekken van de opbouw!

Dan de swatches! Ik heb ook per kolom geswatcht, van boven naar beneden!

Truth, Undone, Downfall, DTF, Dragon, Freeze, Heroine, Brokedown, Vanity, Lucky, Reign, Bobby Dazzle, Alien, Alchemy, Bondage, Sonic, Last Sin, Angel, Defy, Revolver.

Echt, toen ik ging swatchen voelde ik me echt als een klein kind met nieuw speelgoed :P. Ik werd steeds blijer omdat er geen één kleur was die tegenviel! Het palette bevat een mooie variatie aan opvallende en neutrale kleuren, dus eigenlijk voor ieder wat wils! Ik wil zelf wat meer kleur gaan gebruiken in mijn looks, en dit palette is daar zeker geschikt voor! Vooral ook omdat je dan kleur met neutraal kan combineren, waardoor het prima draagbaar wordt voor overdag.

Het palette bevat ook een kwast met aan de ene kant een fluffy blendingkwast en aan de andere kant een wat stijvere kwast om bijvoorbeeld iets in de crease aan te brengen. De haartjes voelen zacht aan en het is een prima kwast in gebruik. Wel gebruik ik zelf altijd liever mijn eigen kwasten.

Nou, ik denk dat je al wel doorhad dat ik mega enthousiast ben haha!

En ik heb een look gemaakt! Dit is een hele veilige en neutrale look, voornamelijk gemaakt met de meest rechtse kolom.

Maar, dan komt het nadeel (eigenlijk het enige wat mij betreft): de prijs. Dit palette kost €49,-.. *slik*. Dusja.. En de verkrijgbaarheid is ook wel een nadeeltje trouwens.. Ik heb dit palette besteld bij Sephora.fr, alleen komen er dan ook nog verzendkosten bij.. Daardoor kostte dit palette mij zo’n €62.. *dubbel slik*. Maar ja, je hebt wel wat! En het is limited edition natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *