Zomer make-uplook door Make-up Studio!

Vorige week zaterdag was ik in de winkel van Make-up Studio voor een make-upsessie! Toen heeft een make-upartist een hele mooie zomerse, groene look bij mij gemaakt. Klik op ‘lees verder’ voor meer!

Hier vertel ik je hoe een make-upartist van Make-up Studio (genaamd Veerle) een ontzettend mooie zomerlook bij mij maakt! Ik vind het resultaat heel erg mooi geworden, dat zie je ook in het laatste stukje van de video! Ik was in de winkel, die er overigens echt heel chique uitziet! Heel strak, en overal make-up. Helemaal geschikt voor iemand zoals ik!

Samen met deze twee oogschaduwkleuren. Deze vond ik echt heel erg mooi bij elkaar, dus deze staan op mijn wishlist!

Ik vond het heel leuk en leerzaam om een echte make-upartist aan het werk te zien, en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te zien!

Ik wil Make-up Studio heel erg bedanken voor de mooie look en handige tips!

En, wat vind je ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *